Saltea Infinity 160/200

2,380.00 lei

POCKET SPRING SYSTEM: Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului. Aceasta saltea este flexibila datorita numarului mai mare de arcuri, a impachetarii individuale si a miscarii individuale a arcurilor, care ajuta la egalizarea presiunii greutatii corpului asupra saltelei, in timpul somnului sunt mai puţin afectaţi de miscarile celuilalt.
Menţinerea formei coloanei vertebrale în poziţia corecta si ofera un somn confortabil.
• Salteaua, de o duritate forte, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii
HYPER SOFT BURETE ( o senzatie de atingerea a catifelei ) Va ajuta sa obtineti cu usurinta un extra comfort , adaugate in partea de sus a folosirii saltelei, ofera un suport full ortopedic pentru coloana vertebrala, cap si umeri.
Salteaua este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii;
• THERMAL CONFOR ( Dublu Pachet Sistem de Arcuri ) : La partea de salteluta sunt folosite arcurile mini pachet , Asigura circulatia aerului intre corp si saltea , Protejeaza echilibrul thermic si reduce transpiratia . Arcurile mini pachet permit presiunea corpului sa fie distribuita uniform pe saltea , contribuind astfel la ameliorarea circulatiei sanguine.
KNIT FABRIC ( Tesatura Tricotat ) – NANOTECHNOLOGY :Datorita tesaturii special concepute aceasta saltea este mai moale la atingere. Totodata ajuta la usurarea transferului de aer pentru a diaminua umiditatea.

Categorie: