Saltea Nirvana Prime 160/200

3,140.00 lei

Grosime 35 cm

POCKET SPRING SYSTEM: Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului.
Aceasta saltea este flexibila datorita numarului mai mare de arcuri, a imachetarii individuale si a miscarii individuale a arcurilor, care ajuta la egalizarea presiunii greutatii corpului asupra saltelei, in timpul somnului sunt mai puţin afectaţi de miscarile celuilalt. Menţinerea formei coloanei vertebrale în poziţia corecta , ofera un somn confortabil si un corp mai rezistent.

• Salteaua, de o duritate forte, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii

HYPER SOFT BURETE ( o senzatie de atingerea a catifelei ) Va ajuta sa obtineti cu usurinta un extra comfort , adaugate in partea de sus a folosirii saltele ofera un suport full ortopedic pentru coloana vertebrala, cap si umeri.

•Salteaua este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii;
• DUBLU PACHET SISTEM DE ARCURI : La partea de salteluta sunt folosite arcurile mini pachet , Asigura circulatia aerului intre corp si saltea , Protejeaza echilibrul thermic si reduce transpiratia . Arcurile mini pachet permit presiunea corpului sa fie distribuita uniform pe saltea , contribuind astfel la ameliorarea circulatiei sanguine.

Categorie: