Saltea ViscoLUX 160/200 Bambi

3,250.00 lei

Grosime 34 cm

POCKET SPRING SYSTEM: Se caracterizeaza prin faptul ca arcurile sunt impachetate individual, ceea ce ofera suport pentru diferite zone de greutate ale corpului.
Aceasta saltea este flexibila datorita numarului mai mare de arcuri, a imachetarii individuale si a miscarii individuale a arcurilor, care ajuta la egalizarea presiunii greutatii corpului asupra saltelei, in timpul somnului sunt mai puţin afectaţi de miscarile celuilalt.Menţinerea formei coloanei vertebrale în poziţia corecta si ofera un somn confortabil.

• Salteaua, de o duritate forte, este invelita in jurul perimetrului cu burete de inalta densitate, care ajuta la prevenirea deformarii

HYPER SOFT BURETE ( o senzatie de atingerea a catifelei ) Va ajuta sa obtineti cu usurinta un extra comfort , adaugate in partea de sus a folosirii saltele ofera un suport full ortopedic pentru coloana vertebrala, cap si umeri.

MEMORY TECHNOLOGY: ( VISCO BURETE ) Aceasta tehnologie a fost descoperita de NASA, pentru astronauti. Buretele, modelat cu caldura, contribuie la o circulatie sanatoasa a sangelui prin sustinerea perfecta a coloanei vertebrale.

KNIT FABRIC ( TESATURA TRICOTAT ) – NANOTECHNOLOGY :Datorita tesaturii special concepute aceasta saltea este mai moale la atingere. Totodata ajuta la usurarea transferului de aer pentru a diaminua umiditatea.

Disponibil pentru precomandă