Arriba Mobilier – ”o poveste” de familie

ARRIBA Mobilier – reprezinta o poveste de familie ce a inceput in anul 2002.

 

De-a lungul timpului, aceasta familie s-a marit cu milioanele de clienti ce ne-au trecut pragul, devenind parte din familia Arriba. De la inceput si pana in prezent, am raspuns celor mai exigente cerinte, mobila fiind acel „ceva” care face parte din caracterul fiecaruia. Toate casele ce poarta o emblema Arriba sunt invaluite de eleganta, rafinament si dragoste.
Astazi va asteptam in cele 4 showroom-uri deschise in Bucuresti, unde, odata intrat, te invaluie caldura consilierilor de vanzari pregatiti pentru a gasi cea mai eficienta solutie in avantajul clientului. Modernismul, forma, culoarea si bucuria de nou sunt parti integrante ale Mobila Arriba. Mobilierul este considerat o forma de arta decorativa, ce poate inalta omul pe cea mai inalta treapta a creatiei. Condusi de aceste principii si de relatia de prietenie cu care ne intampinam clientii, de-a lungul timpului am incercat sa facem posibil ca toata lumea sa se regasesca in mobilierul comercializat de Arriba. Pentru ca nici un om nu este identic unul cu altul si are in mod cert o particularitate distincta, am introdus conceptul de MOBILIER PERSONALIZAT ( COMANDA). Acum totul este posibil. Designeri dedicati va vor indruma in realizarea celor mai frumose si mai spectaculoase proiecte.
Cumparand de la Arriba se va forma o relatie de la suflet la suflet, in care veti ramane multa vreme si in care veti reveni dupa un timp din dorinta de NOU.