Ideile tale devin realitate!

Pe dimensiunile solicitate de client, la noi totul este posibil.

Mobila Corp

Realizam obiecte de mobilier conform celor mai exigente cerinte. Astfel, designeri inspirati va vor insoti in proiectarea si obtinerea mobilierului visat. Dormitoare (MDF lucios, MDF infoliat sau pal melaminat), biblioteci (sisteme push, design clasic si elegant), mese (rabatabile, de bucatarie, de cafea), comode, dulapuri, vitrine, bucatarii (MDF infoliat cu model, MDF vopsit, MDF lucios), mobilier pentru balcon sau camere pentru depozitare, mobilier birouri).
Ne puteti contacta pe mail sau la numarul de telefon atasat, pentru a intra in legatura cu un consultant comenzi personalizate.

Tapiterii

 

Canapele, Fotolii, Coltare, Paturi – aplicam tapiterii pe orice fel de obiect de mobilier si oferim o gama larga de materiale. Executia sa face in cel mai bun mod posibil astfel incat materialul sa dea o noua fata oricarei piese.

Pentru detalii si informatii suplimentare despre mobilierul la comanda, puteti sa ne contactati la numarul de telefon: 0724.391.262.

Formular de Comanda:

Saltele & Somiere

Realizam si saltele de toate dimensiunile. Iesim din tiparele standard 160×200, 180×200, 200×200 si putem realiza saltele la dimensiunile dorite de clientii nostri. Materialele sunt de calitate iar realizarea lor este facuta de o echipa de mesteri cu experienta.