Ideile tale devin realitate!

Pe dimensiunile solicitate de client, la noi totul este posibil.

Mobila Corp

Realizam obiecte de mobilier conform celor mai exigente cerinte. Astfel, designeri inspirati va vor insoti in proiectarea si obtinerea mobilierului visat. Dormitoare (MDF lucios, MDF infoliat sau pal melaminat), biblioteci (sisteme push, design clasic si elegant), mese (rabatabile, de bucatarie, de cafea), comode, dulapuri, vitrine, bucatarii (MDF infoliat cu model, MDF vopsit, MDF lucios), mobilier pentru balcon sau camere pentru depozitare, mobilier birouri).
Ne puteti contacta pe mail sau la numarul de telefon atasat, pentru a intra in legatura cu un consultant comenzi personalizate.

Tapiterii

 

Canapele, Fotolii, Coltare, Paturi – realizam tapiterii la comanda avand la dispozitie o gama larga de stofe de diferite culori si categorii. Fiecare produs are o anumita particularitate, fapt pentru care atunci cand doriti un produs din aceasta categorie, in afara stocului, va asteptam in showroom-urile noastre pentru a alege.

Pentru detalii si informatii suplimentare despre mobilierul la comanda, puteti sa ne contactati la numerele de telefon: 0724.391.262 (mobila corp) si 0724.066.919 ( tapiterie )

Formular de Comanda:

    Saltele & Somiere

    Realizam  saltele de toate dimensiunile. Iesim din tiparele standard 160×200, 180×200, 200×200 si putem realiza saltele la dimensiunile personalizate de clientii nostri.